Heipparallaa!

Eilen oltiin lasten kanssa uimassa, vesi oli niin ihanan lämmintä, etten olisi halunut ollenkaan tulla pois vedestä. Esikoinenkin loiski niin ja pikkumieskin oli napaan asti vedessä.. :) Porukkaa oli rannalla ja kaikki näyttivät nauttivan auringon ja veden lämmöstä, ääh kohta alkaa taas viilenemään, mua masentaa aina kylmä syysilma ja se SYNKKYYS,  yötkin on jo niin pimeitä että ei nää mitään.

Mutta sitten itse asiaan:

Olen tässä miettinyt oman kiertoni lyhentymistä, aikaisemmin oli aina säännöllinen 29 päivää ja nyt enää 25 päivää.. Kävin kyllä gynellekin tästä sepustamassa, mutta hän ei ollut huolissaan, vaan sanoi että joillakin elimistö tarvitsee kauemmin palautumista kun toisilla, ja kierto voi hyvinkin olla vielä raskauden jälkeen sekaisin. Muuten kaikki näytti hyvältä, kohdunlimakalvokin oli oikein ihanteellinen.. mutta vikaahan onkin mieheni siimahännissä ei minussa ainakaan vielä, kuitenkin pelkään että jos ei tärppi kohta käy ehtii minuunkin tulla jotain vikaa.. Tää on tälläistä, kun ei mistään voi olla täysin varma.

Vaikuttaakohan tuo raskauden alkamiseen, tiedä häntä..

18 kiertopäivä 25, ensi viikon keskiviikkona sitten menkat  tulee jos on tullakseen..mä niin toivon ja rukoilen että ne jättäisi tulematta!!

Töitäkin pitäisi jaksaaa tehdä, mutta ei vaan nappaa!! ajatukset aivan muualla, rakentelen taas näitä pilvilinnojani, toivon ja toivon!! onhan näissä haaveissa kiva olla, mutta sitten kun joku tulee kysymään jotain, oon ihan ällikällä lyöty :)

Juu mutta kyllä se on aika taas palailla tähän OIKEESEEN elämään!!

Tänään pitäisi jaksaa kuuteen asti olla töissä, joten saattaa olla että tänään vielä kirjoittelen lisää :)