Heippa vaan!

Viikonlopusta taas selvitty, tuli hieman juhlittua, sillain sopivalla tavalla. Halut oli myös viikonloppuna aivan katossaan ja pikkuisen lipsuttiin tuosta joka toinen päivä meiningistä  No ei hätiä mitiä, ovulaatio on ilmeisesti vasta tuloillaan oireista päätellen, nippailee alavatsaa ja hieman myös selkää ja mulla nousee kyllä nuo halut niin ylös kun voi, siitäkin tiedän että nyt on oikea aika!!

Olisi vaan niin mahtavaa jos nyt tärppäisi, ei vaan voi olla miettimättä. Esikoinenkin kysyi tässä muutama päivä, äiti onko sun masussa vauvaa? ei olla kyllä kailotettu lasten kuullen meidän pikku projektista mitään, en tiedä mistä on saanut sellaista päähänsä

Iltavuorossa taas vaihteeksi, otan tänään kyllä työajan lyhennyksen ja lähden kohta kotiin!! Hiljaista on nyt muutenkin, että on jopa aikaa päivitellä ja kirjoitella tänne blogiinkin.

Ajattelin kävellä tänään kotiin, saan samalla reippaan kävelylenkin, työpaikkani sijaitsee kyllä vain 3 km päässä, mutta kyllähän siinä ehtii hieman koota ajatuksiaan päivän jälkeen ja saa samalla raitista ilmaa.

MÄ HALUAISIN NIIN TULLA RASKAAKSI, miksi olen näin malttamaton, nään vaan pyöreitä masuja joka puolella ja leijun vaaleanpunaisissa unelmissani!!

Mä olisin niin valmis pahoinvointiin ja ihan mihin vaan jos vain tulisin raskaaksi! Oonko aivan epätoivoinen!!

Tämmöisiä ajatuksia tänään...