Heipparallaa!!

 

Ihanaa kesä ja kärpäset! Eilen bongasin monta kärpästä, kun ulkoiltiin perheen kanssa. Kyllähän se jos mikä tietää sitä että kesä on tulossa, eilen oli ihana ilma ja lapsetkin viihtyivät hyvin ulkona.

 

Vaikka kävelin pitkän matkaa ja olin jalkojen päällä, ei supistellut viime yönä ollenkaan, hyvin siis vauva viihtyy tuolla masussa.

Ylihuomenna on sitten viimeisen Tays-kontrollin aika, taas katsellaan mihin suuntaan on tilanne kehityynyt vai ollaanko samassa pisteessä.

No kohtahan vauva on jo täysiaikainen ja saakin sieltä alkaa syntymään.

 

Hammassärkyä olen potenut muutaman päivän ja käväisin hammaslääkärissäkin, juurihoito on tiedossa sitten viim. elokuussa, mulla hampaat voi aina raskauksien aikaan tosi huonosti... no niinhän sitä sanotaankin että jokainen lapsi vie äidiltä yhden hampaan, hih!! Taitaa pitää mun kohdalla ainakin paikkansa, joka kerta hampaat ovat reikiytyneet helpommin ja jatkuva alussa oksenteluhan ei auta tilannetta yhtään :(

 

Onneksi alkaa olemaan odotus loppusuoralla ja pian saan pikkuisen syliini!!!

On tämä taas ollut matka... tosin ikimuistoinen taas kerran!!

 

Synnytys pyörii kokoajan mielessä, miten taas kestää kivun, onko nopeampi kun edelliset!!! No eiköhän kaikki taas mene hyvin!

 

Uudessa kodissa elellään jo kovasti, joitain tavaroita on edelleen hukassa ja pahvilaatikoissa, mutta kyllä tässä aletaan voiton puolella jo olemaan :)

 

Lastenhuoneeseen kaivattaisiin kipeästi säilytystilaa, pitäisi käydä ostamassa, kun vaan saisi aikaiseksi. Leluja on ympäriinsä. Esikoinen sai uuden sängyn, ja pinnasänkykin pitäisi laittaa valmiiksi vauvaa varten. Kyllä tekemistä taas riittää... 

 

Päivittelen taas tayssin jälkeen tilannetta tänne blogimaailmaani!!