Heipparallaa!

Sokerinrasituksessa oli pastosokeri kohollansa, muut arvot oli ok.. nyt on mittailtu viikon verran ja arvot heittelee taas sinne sun tänne sad Jos tästä jotain positiivista yrittää löytää, niin pääsenpä vielä kerran ainakin seurantaultraan, missä tarkkaillaan vauvan painoa..

 

Eilen tosiaan teimme viimein asuntokaupat, ja onnittelimme nuorta paria uuden asunnon johdosta! Kotiin tullessa oli hieman haikea olo :( samalla aika jännää tulevan muuton suhteen! Toivoisin vaan että kaikki menisi hyvin, koska muutto osaa olla stressaavaa puuhaa.

Mutta tämä on elämää ja kiva koti meillä tulee olemaan tämä toinenkin, jotenkin vaan haikeutta lisäsi se että tämä oli meidän ensiasunto, olimme niin rakastuneita ja innoissamme.. Harmi kun vaan emme ajatelleet, että pian asunnossa olisi lapsia ja tilaa siksi liian vähän!! No se laitetaan nuoruuden piikkiin!

 

Vauva potkii äitiä kokoajan, ihan kuin kertoakseen, en oikein pidä tästä asennosta, sama juttu oli edellisissä raskauksissa, kukaan heistä ei ole tykännyt kun äiti istuu pitemmän aikaa paikallaan.

 

Ihanaa, tänään tulee taas uusi sarja IHOLLA, missä kuvataan eri ikäisten naisten elämää, olen jäänyt tähän jo ihan koukkuun, vaikka vasta muutaman jakson olen katsonut!

 

Lihakeitto porisee levyllä ja odottaa nälkäisiä sankareita syömään: Lapset ja isukki tulevat kyllä vasta parin tunnin päästä kotiin, mutta lihaa kun täytyy kypsyttää kunnolla niin kyllä tässä aikaa menee. Jotenkin alkoi viime kauppareissulla tekemään kauheasti mieli kunnon lihasoppaa, joten eiku tuumesta toimeen, sattui olemaan sopivati juuri naudan palapaisti tarjouksessa ja nyt sitten äippä koittelee taas keittotaitojaan.

 

Pojan synttärit viikon päästä, meidän pikkuinen täyttää 2-vuotta, miksi aika menee niin nopeasti, muistan hänen syntymänsä kuin eilisen, lapset kasvavat liian nopeasti!! Kohta olen taas synnärillä ja nyt synnytän jo kolmannen lapsemme.

 

Olen yrittänyt löytää sopiva vaunuja koko aamupäivän, tuntuu vaan että värivaihtoehdot ovat ihan liian suppeat, yhdet violetti pallolliset näyttivät kyllä ihan kivoilta ja sopisivat tytölle täydellisesti, hoitolaukunkin sai kaupan päälle.. mutta uskaltaako vaunut ostaa näin netin välityksellä, näkemättä niitä ensin.

 

Voisin yrittää lisäillä kuvaa vaunuista tänne:

 

Merkki olisi Akjax Viking yhdistelmävaunut

Myymälä: Lauran lastenvaatetarvike

vaunut2.gif

Hinta: pelottavan alhainen 425 euroa





Jos jollakin olisi kokemuksia, niin mielellään kuulen näistä kehut kun haukutkin :)Tietenkin turvallisinta olisi Brion tai jonkun muun tutun merkin ostaminen, mutta yleensä ovat ylihinnoiteltuja, eikä mieluisia värejä oikein löydy :(
Kamalan vaikea homma tämä vaunujen ostaminen,
no ehkä jotkut tästä löydän jos en sitten päädy näihin vaan tuon kauniin ulkonäön takia.

 

Mutta niinhän sitä sanotaan että moni kakku päältä kaunis...