Heippa taas!

Rakenneultra takanapäin ja puolivälikin poksuttiin jo. Kaikki oli vauvelilla hyvin, mies ei päässyt mukaan koska oli kovassa kuumeessa, otin sitten äitini mukaan, kyllähän siellä molemmilta kyynel tuli silmäkulmaan kun pikkuinen siellä melskasi    Tyttö lupaus saatiin, saa nähdä pitääkö paikkansa, vaikka on mulla kokoajan ollut sellainen tunne että tyttö se on, no olihan se pakko heti käydä ostamassa vaaleanpunaiset potkuhousut ja samaa sarjaa oleva body, niitä olen nyt hypistellyt. Masu on jo varsinainen pallo, päivittelen tänne kuvan kun sellaisen saan otettua.

Yksi tuleva pelonaihe on nuo verensokerit, kun ne on lähtenyt nousemaan juuri puolivälin jälkeen, toivoahan on että pysyvät kurissa, mutta molemmissa raskauksissa ovat nousseet.. Onneksi olen ruokavaliolla saanut ne kuriin eikä ole tarvinnut alkaa käyttämään insuliinia. Niin ja molemmat lapsukaiset olivat vain hieman yli 3kg pampuloita, joten ei ainakaan kokoon vaikuttanut.

Ollaan mietitty asunnon vaihtoa, koska tämä kolmio alkaa nyt käymään turhan pieneksi, kurjaahan tästä omasta on lähteä, tää tuntuu niin kodilta ja on rempattukin lattiasta kattoon.. Mutta eipä tätä tilaa tähän enää mistään loihdita lisää!!

Onneksi kesään on aikaa ja näitä asioita on vielä hyvin aikaa miettiä!

vauvan potkut tulevat päivä päivältä kovemmiksi, päivisin ilmeisesti aika paljon nukutaan, mutta illalla melskataan senkin edestä 

Oikein ihanaa pakkasviikon jatkoa!!