Heipparallaa!
 
Kevät se keikkuen tulevi :)
Synnytys lähenee päivä päivältä.
Täällä kivuliaat supistukset ovat rauhoittuneet, vaikka vauvan pää painaakin tuolla tosi alhaalla, sama juttu oli viime odotuksessa ja 37 viikolla poika sitten päätti syntyä.
 
Muuttoon enää 3 päivää, täällä ollaan pahvilaatikkojen keskellä oltu jo parisen viikkoa!! into olisi kova päästä sisustamaan jo uutta kotia!!
Ihanaa meillä on kohta oma piha, outoa kun ollaan aina asuttu kerrostalossa, kyllä tuleekin tarpeeseen tuo oma rauha... Kukansiemeniäkin kävin jo ostamassa, saa sitten ensi kuussa kylvää... Juu en meinaa malttaa odottaa.
 
En muista olenko tänne kertonut, että verensokereiden paastoarvot ja aamuarvot ylensäkin olivat niin paljon kohollansa että insuliini päätettiin aloittaa.
sitä olen nyt  pistetäny joka ilta, 10 yksikköä: kurissa ovat arvot pysyneet. 3.5 taas tayssiin kontrolliin!
Viimeksi vauvelin painoarvio oli 1,7kg...katsotaan miten on siellä taas kasvanut!
 
Sairaalakassia en ole vielä pakannut, ehkä olisi kohta jo syytäkin, rupeaa nämä viikot käymään pikku hiljaa vähiin, vaunutkin on nyt sitten ostettu, päädyin tuttuun ja turvalliseen Brioon.
 
Meidän pikkuinen kääntyi raivotilaan jo ennen 30 viikkoa ja niin päin on onneksi pysynyt =) että sen puolelta ei ole huolta.
 
 
IHANAA Vapun odotusta kaikille.  Meidän pitääkin miehen kanssa juhlistaa silloin, kun ollaan tavattu juuri vapun aattona!! tietäs vaan miten? 

Tulen taas kertomaan uutiset Tayssin kontrollikäynnin jälkeen.